A felcsúti vezetőedző és két játékosa beszélt a hétvégi bajnokiról, nagy skalpot szeretnének szerezni.

Robert Jarni

Nagyon masszív, erős, jó játékerőt képviselő csapata van a Fradinak. Nem kétséges, hogy Thomas Doll és a szakmai stáb remek munkát végzett a zöld-fehéreknél. A programunkon nem változtatunk, gyakorlatilag ugyanúgy készülünk a Fradi ellen, mint bármelyik másik csapat ellen. A Ferencvárosnak is megvannak a gyengeségei, kis sebezhető pontjai, amelyeket megpróbálunk majd kihasználni szombaton. Tiszteljük az ellenfelet, de senkitől nem ijedünk meg az eredményeik, vagy a tabellán elfoglalt helyezésük láttán. Extrán motiváltak a játékosaink, ha betartják, amit kérünk tőlük, akkor nagy baj nem lehet. Most is a győzelemmel lennénk igazán elégedettek, a hazai pálya előnye mellettünk szól.

Zsótér Donát

Kitűnő formában van a szombati ellenfelünk. Van egy két fiataljuk, akit az utánpótlás válogatottból nagyon jól ismerünk. Nagy Ádám például rendszeresen kezdő Thomas Dollnál, látszik, hogy elfogadták a társak is. Bízom a csapatunkban, hiszünk benne, hogy meglephetjük a Ferencvárost. Egész héten, úgy készülünk, hogy egy nagy skalpot fogunk szerezni. Mindenki átérzi a találkozó súlyát.

Sallai Roland

Mindig különleges érzés egy ilyen nagy múltú csapat ellen pályára lépni, mint a Fradi. Nekik lőttem az első NB I-es gólomat tavaly, bár a végeredmény sem ősszel, sem pedig tavasszal nem adott sok okot az örömre. Remélem most szombaton sikerül meglepni a százszázalékos zöld-fehéreket. Van egy nagyon jó Bödéjük, aki futószalagon termeli a gólokat, de az egész társaság nagyon egyben van.

Felcsút