Dunaújvárosból hoztuk el a bajnoki pontokat.

Dunaújvárosi Acélbikák 3-5 Ferencváros
Harmadok: 0-3, 3-0, 0-2
Gólok: Hietamaki (+1, Kiss, Dubek), Papp (Farkas, Galló), Galló (Farkas, Papp), Apelis (Fekti, Fliszár), Rafaj (EN, Kovács)

Második MOL Liga mérkőzésünkön megszereztük az első győzelmünket, annak ellenére is, hogy jóval több speciális játékra volt lehetősége a hazaiaknak. Míg a piros-fehérektől egyszer, addig tőlünk kilencszer ült ki játékos a büntetőpadra, ebből kétszer kettős fórral próbálkozhattak a bikák. Az első harmadban hármat ütöttünk, előbb Hietamaki használta ki az előnyünket, majd egy sorunk tíz másodperc alatt ütött kettőt. A második húsz perc alatt kiegyenlített a DAB, előbb egy jó kezdésből, majd szimpla és dupla emberfórból. Az utolsó játékrészben is kaptak egy két perces kettős előnyt és egy szimplát, de ezeket kivédekeztük, előtte és utána pedig gólt ütöttünk, az utolsót az üres kapuba. Folytatás kedden, hazai pályán az Alba Volán ellen.

Greg Lindqvist

Örülök a győzelemnek. Háromgólos előnyben voltunk, ott rosszkor jött a mi szemszögünkből a szünet, a második harmadban pedig feljöttek az Acélbikák. Szerencsére a végén előnybe tudtunk kerülni és sikerült is megőrizni azt. Úgy gondolom, jó, tempós, szoros és izgalmas meccset láthattak a kilátogatók.

MJSZ