Így állunk egy héttel Thomas Doll 50. bajnokija előtt. Ja és hét pontos előny a Honvéd és a Haladás előtt. Mi lőttük a legtöbb és mi kaptuk a legkevesebb gólt. A góllővő listán Böde hét góllal négyes előnnyel áll a második előtt.

allas

„Azért lett ilyen sima a vége, mert a második félidőben 1–0-s hátránynál mentünk előre, voltak helyzeteink, de amíg mi nem, ellenfelünk kihasználta a lehetőségeket. Főleg a második félidő elején tartottuk nyomás alatt a Ferencváros kapuját, de nem tudtunk betalálni” – értékelte a mérkőzést Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője az M4-nek.

„Mindig sokat várok el a csapattól, természetesen a játékosok is sokkal többet várnak el maguktól, de most nagyon boldogok vagyunk, mert három fontos ponttal távozhatunk. Azért tudtunk ma nyerni, mert a megfelelő időben, a legjobb helyzetekben tudtunk gólt szerezni. A 3–0 fölényes győzelemnek hangzik, de a második félidőben az 1–0 után volt egy olyan időszak, amikor a Debrecen nagy nyomás alá helyezett minket, de végül mi szereztünk gólt. Mikor a szurkolók skandálják a nevem, akkor azt természetesen úgy fogom fel, hogy a csapatot biztatják, nekik az egy elismerés. Nem én vagyok a sztár, hanem a csapat” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros mestere.

(nso)