Az ötödik győzelmünk után.

Thomas Doll

Nagyon jó meccset láttunk, amit uraltunk az első harmadában, de nem sikerült gólt szereznünk. Jól hajtottuk végre a feladatot, uraltuk a mecccset, csak az utolsó mozdulatok hiányoztak, hogy eldöntsük a dolgot. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az MTK-nak is megvoltak a lehetőségei, s van hova fejlődnünk. A tizenhatos környékén jobban, harcosabban kellett volna játszanunk. Láttunk Gera Zolitól egy olyan gólt, ami egy 20 évesnek is büszkesége lehetne, csak ez a gól megérte volna a belépő árát. Nagyon párás, nagyon meleg a levegő a pályán, ez nagy feladat minden csapatnak. Tizenöt pontunk van, de nem dőlünk hátra, hosszú még a szezon, sokat kell még dolgozni. A fociban benne van az érzelem, nem vagyunk mindig egy véleményen. A folyosón találkoztunk László Csabával, nincs semmi gond.

Több jó csapat van, az MTK, a Dózsa, a Loki, lehet meglepetés, de ez még csak az ötödik forduló volt, ilyenkor még nem lehet jósolni, hogy ki lesz az ellenfél. Nem hiszem, hogy bárki elszállna. Nagy a harc a csapatba kerülésért, ha valaki hátradőlne, az azonnal kikerülne a kezdőből.

László Csaba

Az első félidőben megoldottuk a feladatot, mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, a másodikban nem, bár ha Zoli nem találja el ilyen jól a labdát, akkor talán elérhettük volna a célunkat, de így gratulálok a jobb csapatnak. Az az igazság, hogy azt a labdát más nem nagyon tudta volna itthon úgy átvenni, mint Gerzson, ez nagy fordulópont volt. A Fradi régóta építkezik, ez meg is látszik. A második félidőben hiányérzetem volt, mert megpróbáltunk offenzívebbek lenni, de pontatlanok voltunk. Dibusznak nem kellett sokat védeni. Ez sokat elárul. Vannak napok, amikor semmi nem jön össze, csak gratulálni tudok a Ferencvárosnak.