Leandro és Böde a hvatalos oldalnak is nyilatkozott.

Leandro vélhetően az MTK ellen is belső védőként kap szerepet. A magyar válogatott játékos elmondta: mindig is motiválta, ha a korábbiaktól eltérő szerepkörben számítottak rá a pályán.

– Az egész pályafutásomra jellemző volt, hogy több poszton számítanak rám, voltam már a védelem szélén, a középpálya szélén és a belső középpályán is. A védelem közepén eddig kevesebbet játszottam, bár a ciprusi időszakom legvégén belső védő gondjai akadtak a klubomnak, így akkor már kipróbálhattam ezt a posztot. Engem mindig motivált, hogy új poszton próbáljam ki magam, rengeteg meccset nézek, figyelem, hogy egy-egy szituációra hogyan reagálnak a játékosok – fogalmazott Leandro, aki az MTK-ról is beszélt. – Tudjuk, hogy az MTK egy nagyon jó csapat, ennek szellemében nagyon koncentráltan készültünk ezen a héten is. Meg akarjuk nyerni a szombati találkozót, tudjuk, hogy mi az MTK erőssége, és azt is, hogy hogyan lehet megverni őket.

Böde Dániel az eddigi négy mérkőzésen öt gólt lőtt, amivel vezeti a góllövőlistát. Thomas Doll a sajtótájékoztató egy pontján – félig tréfálkozva – azt mondta, hogy 25-30 gólt vár el támadójától.

– Azt gondolom, hogy nem csak a mester, hanem én is nagyon boldog lennék, ha a szezont huszonöt-harminc találattal zárhatnám –
reagált a támadó. – Abban bízom, hogy minél több góllal tudom segíteni a csapatot, az edzéseken is ezért edzek, azon vagyok, hogy a lehető legtöbb helyzetet belőjem. Ebben a szezonban szeretném megdönteni az egyéni rekordomat, eddig egy szezonon belül 17 bajnoki gól a csúcsom.

forrás: fradi.hu