Mészáros József szerint megérdemelten győztünk, Herrera, Rous és játékosok is értékeltek.

Mészáros: Forró légkörben a fiúk lelkesen és odaadóan küzdöttek, átérezték, hogy nemcsak a Fradit, hanem az egész magyar focit képviselik. Végtelenül örülök, senki se vitathatja, hogy megérdemelten győztünk.

Herrera: Megérdemelten nyert a Fradi, Varga, Albert és a védelmük is fantasztikusan játszott.

Stanley Rous FIFA elnök: Tetszett a mérkőzés, alig volt szabálytalanság. De ki ez a Varga? Fiatal játékost ilyen okosan focizni régen láttam.

Mátrai Sándor: Világklasszisok ellen játszottam az utóbbi időben, de nem szabad túlzottan tisztelni őket. Egyedül Charlton tudott mindhárom meccsen jól játszani ellenünk.

Combin: C’est la vie. Nekem sohasem megy a magyarok ellen. Szerencsések a magyarok, hogy olyan játékosuk van, mint Fenyvesi.

Albert: Novák Dezső felém ívelte a labdát, de miközben felugrottam fejelni, az olasz középhátvéd nagyot lökött rajtam. A földön fekve visszanéztem a svájci játékvezetőre és tizenegyest követeltem, ám a bíró csodálkozva válaszolt, hogy mit akar, gól volt! Amíg én büntetőt reklamáltam, Fenyvesi Máté mögöttem befejelte a labdát. Egész pályafutásomat tekintve ez az egyetlen elmaradt tizenegyes, amely után köszönetet mondtam a játékvezetőnek, hogy nem adta meg…

Fenyvesi: Flórit mindig lerántották középen, erre számítottam és ezért érkeztem mellette. Sokadik alkalommal végre elém került a labda és nem hibáztam, Flóri még reklamált, de Rákosi Gyula szólt neki, hogy felesleges, mert én befejeltem, mondta, hogy jó akkor jöhetnek középkezdéssel.