Véget ért a bajnokság, az U14-es csapat, melytől 4 pontot vettek el egy szívesség miatt, pontazonossággal második. Utánpótláseredmények.

U18
Nyíregyháza–FTC 2-1
Gólszerzőnk: Miklósvári Kornél

U18-as csapatunk a 6. helyen végzett a bajnokság felsőházában.

U16
Kecskemét–FTC 0-4
Gólszerzőink: Illovai Balázs (3), Németh Kristóf

U16-os együttesünk a 6. helyen végzett a bajnokság felsőházában.

U15
FTC–Kecskemét 3-2
Gólszerzőink: Szabó Richárd (2), Csibi Áron

Vezetőedzőnk, Deszatnik Péter értékelése:

– Szélső védő és belső védő posztokon személycserét végrehajtva, elsősorban játékosok új posztokon való kipróbálása volt a cél. Idegenül mozogtak, sok hibát követtek el, ezekből gólokat is kaptunk. Szerencsére a támadójátékunk eredményes volt, így bár két alkalommal egyenlített a Kecskemét, megérdemelten győztünk.

U15
FTC–Vác 3-1
Gólszerzőink: Nemes Ádám, Csibi Áron (2)

A zárófordulóban pedig az utolsó negyedórában fordítva nyertünk. Az I. osztály Keleti Csoportjában az ötödik helyen végeztünk.

U14
FTC–Kecskemét 8-0
Gólszerzőink: Beke Péter, Papp Marcell, Mazzonetto Nicolo, Papp Ákos, Skribek Martin (2), Ángyán Richárd

FTC–Vác 15-0
Gólszerzőink: Beke Péter (7), Papp Marcell (3), Mazzonetto Nicolo, Mazzonetto Alessio, Rozsáli Artúr, Skribek Martin, Ángyán Richárd

35453

Bár csapatunk a pályán a legtöbb pontot érte el az I. osztály Keleti Csoportjában, egy adminisztrációs hiba miatt csak a második helyen végzett a DVSC mögött. Farkas Gábor vezetőedző értékelése:

– Nincs szükségünk az aranyéremre ahhoz, hogy tudjuk: miénk a legjobb csapat keleten. Kétségtelen, hogy a zöld asztalnál nem mi vagyunk a legerősebbek, de a pályán igen, és ez sokkal jobb, mint ha fordítva lenne. A játékosaim a Kecskemét ellen a rendkívül meleg időben is szép és eredményes játékot produkáltak. Minden tiszteletet megérdemelnek, akárcsak az egész éves teljesítményükért. Két évig dolgoztam az ország legtehetségesebb játékosaival, akik között nagyon sok a különleges egyéniség a pályán és azon kívül egyaránt. A Vác elleni siker méltó lezárása volt ennek az időszaknak, köszönöm az élményt a csapatnak.

Sturm MiniMasters

A Sturm Graz öt korosztályban rendezett utánpótlás-tornát a környékbeli országok csapatainak. A Fradi három vetélkedésben vett részt. Az U9-es korcsoportban a Ferencváros diadalmaskodott!

A 9 év alattiak között együttesünk a Brnót 3-0-ra, a Kapfenberget 2-1-re, a Kirchbachot 4-0-ra, a Simmerungot 2-0-ra verte az első csoportkörben. Az ezt követő hármas csoportban a First Vienna ellen 3-0-s, az MTK ellen 1-0-s sikert arattak a fiúk. Az elődöntőben ismét a Kapfenberg következett, amelyre 7-0-s zakót mértünk, majd a döntőben az Austria Wien csapatát 1-0-ra vertük meg.

U13-as csapatunk a rendező Sturm elleni 0-0-val kezdett, majd 1-0-ra legyőzte az Illés Akadémiát (gólszerző: Félegyházi) és az Austriát (Érczkövi). A Brno ellen 0-0 után balszerencsésen, 11-esekkel estünk ki, majd az első helyosztón a Sturmtól 2-0-s vereséget szenvedtünk. Csapatunk végül jól zárta a tornát hiszen a hetedik helyet megszerezte Agóts és Érczkövi góljával az olasz Internazionale ellen (2-0).

U11-es csapatunk a 9. helyen zárt az ausztriai tornán.

(fradi.hu)