Visszatér egykori játékosunk.

A klubunkkal korábban bajnokságot, és Magyar Kupát nyert Leandro de Almeida visszatér Magyarországra és a Ferencvárosi Torna Clubban folytatja pályafutását! A magyar válogatott futballista korábban 2002 és 2006 között erősítette csapatunkat, de a 2015/2016-os szezontól kezdve ismét sorainkban tudhatjuk a több poszton bevethető, jelentős nemzetközi rutinnal bíró labdarúgót!

Gera Zoltán, és Hajnal Tamás után tehát rövid időn belül Leandro a harmadik olyan futballista, aki többszörös magyar válogatott, és korábban maradandót alkotott a Ferencvárosnál.

– Örömteli, hogy Gera Zoltán és Hajnal Tamás után ismét egy olyan válogatott labdarúgót tudtunk szerződtetni, aki tudja, hogy mit jelent ebben a klubban játszani, hiszen egyszer már sikeres tudott lenni a Ferencvárossal – fogalmazott Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. – A koncepciónk része, hogy ilyen tudású és mentalitású futballistákkal szilárdítsuk meg a keretet. Azon dolgozunk tovább, hogy a nyári átigazolási időszakban tovább erősítsük a Ferencvárost, az új igazolásoknál a hangsúly nem a mennyiségen, hanem a minőségen van. Leandro érkezésével erősödni fog a bal oldalunk, hiszen mindenki tudja, hogy egy több poszton bevethető, minőségi labdarúgóról van szó.

forrás: fradi.hu