Kevesebb mint ezer jegy szabad még a Dózsa elleni bajnokira.

A jegyértékesítő rendszer alapján jelenleg a B szektorokba 89, míg a D szektorokba 668 hely vásárolható meg (vendég és VIP szektort nem néztük).

A magas érdeklődésre tekintettel a stadion kapui vasárnap 14 órától lesznek nyitva. A parkolási lehetőségek korlátozottak lesznek, mivel az Albert Flórián úton megállási tilalom lép életbe, így a budapesti fradistáknak érdemes a tömegközlekedést választania. A mérkőzés után a 3-as (Albert Flórián út) kapu további fél órán keresztül zárva lesz, a vendégszurkolók távozása miatt. A metrók a mérkőzés után sűrített menetrenddel közlekednek, a főépület előtt és az Albert Flórián úton pedig taxiállomás is működik majd a FőTaxi jóvoltából, minderről bővebben ide kattintva olvashattok.

A mérkőzés napján a Győri ETO és az MTK ellen már „bemutatkozó” programok várják a szurkolókat: kettőt fizet, hármat kap akció a büfében 15 óráig, lövőerőmérés, Fradi Shop kupon, kvíz, fotófal, ajándék labdák, minibusz, arcfestés (bővebben ide kattintva olvashattok ezekről). Valamint a Fradi Shop is akciókkal készül: egy hazai replika mez áráért kettőt kap a vásárló, a Fradi-márkás italok pedig olcsóbbak lesznek, az árak ide kattintva olvashatóak.