Segített a jókívánság és a Fradi egykori orvosa Lajoson.

A vizsgálatok alapján kiderült, nincs tüdőgyulladása Szűcs Lajosnak, így hétfőn minden bizonnyal pályára lép a Győri ETO ellen az NB I-ben.


„Egy ideje a jobb vállamnál és a mellkasomnál is izomfájdalmat éreztem, ugyanakkor a mozgásteremet ez nem korlátozta, rendesen tudtam edzeni –
utalt az előzményekre Szűcs Lajos. – Azt gondoltam, talán visszamaradt valami a január végi, köhögőrohammal járó megfázásomból, ezért hétfőn bementem a pápai kórházba, ahol mellkasi röntgent csináltak, majd azt mondták, tüdőgyulladásom van.”

„A diagnózis meglepett, hiszen nem köhögök, nem fáj a hátam, nincs lázam, és akkor sem vagyok fáradt, ha különböző gyakorlatokból sorozatokat csinálok az edzéseken. Ezért úgy döntöttem, a Ferencváros korábbi orvosával, doktor Gyarmati Jenővel is felveszem a kapcsolatot. A keddi szabadnapon nála jártam Budapesten, és alapos kivizsgálást követően kiderült, nincs szó tüdőgyulladásról. Szerdán kétszer is edzettem, s aligha lesz akadálya, hogy hétfőn pályára lépjek az ETO ellen.”

Az előző körben a Lombard létfontosságú három pontot szerzett a Dunaújváros 1–0-s legyőzésével, ráadásul hét bajnoki mérkőzést követően produkált ismét olyan meccset (a 11. fordulóban a Diósgyőr ellen végzett 0–0-ra), amelyet kapott gól nélkül zárt. Ősszel az ETO-val is gól nélküli döntetlent játszott az együttes, ezzel az eredménnyel most is kiegyezne a rutinos kapus.

„A Győr nagyobb játékerőt képvisel, mint amit a bajnoki helyezése sejtet, ugyanakkor tavasszal még nincs győzelme – folytatta Szűcs Lajos. – Szombaton egyértelműen bebizonyosodott, a Ferencváros pillanatnyilag jóval erősebb nála, de azért az ETO-nál nyilván úgy gondolják, hogy kit verjenek meg, ha nem bennünket. Győzelmünk nagy bravúr lenne, ám akkor sem elégedetlenkednék, ha ezúttal is nulla nullára végződne a mérkőzésünk.”

forrás: nso.hu