Korábbi támadónk és a paksiak edzője így várja a mérkőzést.

Bartha László

Mit gondolsz a mai Fradiról, milyen csapatnak tartod?
Kifejezetten jó csapatnak tartom őket, de nem verhetetlennek. Mi is egyben vagyunk, bár a legutóbbi, a Videoton elleni meccsünk nem ezt mutatta, de azt gondolom, hogy a fáradtság közrejátszott az ottani teljesítményünkben. Gondolok itt arra, hogy a DVTK elleni, igen nehéz talajon lejátszott mérkőzés sokat kivett belőlünk. Ugyanakkor bizakodóak vagyunk, úgy megyünk oda, hogy elhozzuk a három pontot. Ahogy említettem jó csapatról van szó, tehát a maximumnál is többet kell majd kihozni magunkból a győzelemhez.

Először fogunk az új stadionban játszani. Ez adhat plusz motivációt nekünk, illetve személy szerint neked?
Van bennem természetes kíváncsiság, de egyébként semmi különösebb pluszt nem ad. Azt vallom, hogy inkább játsszunk egy kisebb stadionban, de az legyen tele, mint egy gyönyörű újban, ahol nincs teltház. A jó hangulat egy teli stadionban, számomra nagyobb motivációt jelent.

Mennyire kell foglalkoznunk az ellenféllel, vagy inkább csak magunkra kell koncentrálnunk?
Inkább az utóbbi. Ha azt a játékot fogjuk produkálni, amit az eddigi megnyert mérkőzéseinken, akkor őket is le tudjuk győzni. Persze azért kell velük is foglalkozni, de a kulcs ehhez a mi kezünkben van, tehát magunkra kell figyelnünk.

A Fradi ellen mikor lennél elégedett?
A csapattal akkor, ha megnyernénk a mérkőzést. Az teljesen mindegy lenne, hogy milyen góllal, és mennyire, csak hozzuk el a három pontot. Ez most a legfontosabb.

Csertői Aurél

Mostanában szépen sorban, egymás után játsszuk a nehezebbnél nehezebb mérkőzéseket. A Videoton ellen felcserélt pályaválasztói jog miatt, ismét idegenben kell helyt állnunk a Ferencváros otthonában. A Fradi otthon roppant erős, hiszen még nem kaptak ki. Egyedül a Haladás tudott gól nélküli döntetlennel egy pontot elvinni az Üllői útról. Mindenki mást legyőztek. Mondanom sem kell, hogy nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei. Már az egy pont megszerzése is a bravúr kategóriába tartozna, pláne ha győzni tudnánk. Ugyanakkor ez is a célunk, szeretnénk kijavítani a Vidi elleni eredményünk. Nehéz dolgunk lesz, hiszen ellenfelünknél több válogatott játékos is szerepel, míg bennünket elért a sérüléshullám. Szabó Jánosnak az egész szezont ki kell hagynia, Eppel Márton és Könyves Norbert még mindig nem térhet vissza, és most Nagy Richárd is megsérült a bokáján. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy Tamási Zsolt öt sárga miatt nem játszhat, tehát nem vagyunk könnyű helyzetben. Ezek ellenére is bízom abban, hogy jó meccset fogunk játszani, és abban is, hogy számunkra kedvező eredmény fog születni!

PaksiFC.hu