Ismerd meg Aczél Zoltán új társasjátékát. Aczél Zoltán és fia, Till játékának alant a rövid ismertetője, az alábbi linken pedig még többet megtudhatsz, s meg is veheted azt.

3000077094_2

A játékban egyedülálló módon vezetnek le a játékosok egy egész foci meccset, azonban nem egyik vagy másik csapatot irányítják, hanem akciókártyák segítségével befolyásolhatják a meccs alakulását. A futballmeccs előtt minden játékos választhat magának különböző fogadási eseményeket, és minél többet teljesít közülük, annál több játékpénzt nyerhet. A végén pedig, az győz, akinek a legtöbb játékpénze van.

A Focifogadás társasjáték háromféle játékmódot foglal magában. A legegyszerűbb változatban a játékosok igyekeznek minél több általuk választott fogadási esemény bekövetkeztét elősegíteni az akciókártyák kijátszásával. Az akciókártyákon minden jelentősebb futball esemény előfordul a bedobástól a szabálytalanságig, a szöglettől a 11-esig, a cselezéstől a rárúgásig, de még öngólt is rúghat az ügyetlen játékos, amit aztán kompenzálhat egy remek fejes góllal!

A haladó, Bukméker fokozatban a játékosok már bukmékerek is egyben, akik részben különböző eseményeket kínálnak a többi játékosnak, részben fogadók, akik másoknál teszik meg tippjeiket. Ezek után mindenki a saját érdekeinek megfelelően játszhat egymás ellen, vagy szerezhet szövetségeseket, miközben az akciókártyáik kijátszásával a meccs kimenetelét befolyásolják.

A harmadik játékváltozatban is a fogadási eseményekre koncentrálnak a játékosok, a futballmeccset azonban nem az akciókártyákkal kell lejátszani, hanem az a valóságban zajlik le egy közvetített mérkőzés során. A játékot természetesen itt is az nyeri, akinek a fogadási események kifizetése után a legtöbb játékpénze van.

A Focifogadásban egyaránt benne van a fogadás izgalma, és a futballmeccs lejátszásának pörgése.

És ami a legfontosabb, a Focifogadás társasjátékkal bármikor részünk lehet egy izgalmas futballmeccsben!

(Nem, ez nem az az Aczél Zoltán, pedig milyen szép lenne:))