Egykori BL-ben szereplő játékosunk nyilatkozott a tegnapi meccsről.

Az első félidőben mindkét csapat nagyon pontatlanul játszott, feltűnőek voltak az indokolatlan labdavesztések. Mindkét együttes érezte, hogy nagyon fontos a győzelem, és hiába rangadó, a döntetlen egyiküknek sem volt jó. Ez rányomta a bélyegét a játékra, jobbára csak mezőnyjáték zajlott, a középpályán kialakultak a párharcok, de sok tudatosságot egyik oldalon sem lehetett felfedezni. A lehető legjobb pillanatban rúgta a gólt a Fradi.

Nagy Dániel már a Chelsea ellen is biztató megmozdulásokkal vétette észre magát, és most is nagyon jó volt az ütempassza Böde Dánielnek. Böde egyre jobb formában van, ezúttal is nagy harcot vívott a védőkkel, mindenki rá koncentrált, ezért feledkezhettek el Busai Attiláról a gól előtt, ő pedig szépen bepasszolta a labdát.

A második félidő sem hozott szép, felépített játékot, pedig a két csapat játékosállománya alapján többet várnék. Egyre nagyobb küzdelem alakult ki, a Fradit megnyugtatta a gól, többet passzoltak, de fokozatosan átvette a játék irányítását a Győr. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a hazaiak, és lecsorgó labdák is adódtak előttük. A vendégek legjobb játékosa szerintem Dibusz Dénes volt, nem csak a bravúrjai miatt, hanem azért is, mert együtt élt a játékkal, és a kijöveteleivel, a nyugalmával sokat segített a többieknek.

Jellemző volt, hogy sokszor lelkesen, önfeláldozó módon kisegítették egymást, ezt jó volt látni, hiszen vannak olyan időszakok, amikor nem mindig a jó játékkal lehet megnyerni a meccset. A Fradinak kellett a szerencse is, hogy nagyon fontos három pontot szerezzen. Szintén jó volt látni, hogy Gera Zoli most is üde színfoltja a labdarúgásunknak a mentalitásával, a játékintelligenciájával. Az egész meccsen talán egy eladott labdája volt. A Győrben több van, mint az eddig megszerzett három pont, hiszen a Videoton ellen és most is dominált, de az összpontosítással valami probléma van.

forrás: rangado.hu