Elkezdődött a jegyárusítás az új Fradi Stadionba rendezett EB selejtezőre.

A magyar válogatott szeptember 7-én kezdi meg az Európa-bajnoki selejtező sorozatot, nyitásként Pintér Attila együttese az északíreket fogadja a Groupama Arénában. A mérkőzésre szóló jegyek árusítása szerdán délután megkezdődött, a belépők – elhelyezkedéstől függően – 3200-11000 forintba kerülnek. Az augusztus 31-ig megvásárolt jegyekre ugyanakkor 20 százalékos kedvezményt biztosít a Magyar Labdarúgó Szövetség, az első hetekben a legolcsóbb jegyek 2560 forintba kerülnek, a legdrágábbakért 8800 forintot kell fizetni. A mérkőzésre szóló jegyek megvásárlásához még nem szükséges klubkártyával rendelkezniük a szurkolóknak.

A belépők megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (iroda kereső: http://www.eventim.hu/hu/outletek/).

Az MLSZ a kazahok elleni, június 7-i válogatott mérkőzést megelőzően akciót hirdetett, így azok a szurkolók, akik megvásárolták jegyüket a Puskás-stadionban rendezett összecsapásra, majd kilátogattak a mérkőzésre, 2560 forintos kedvezményben részesülnek, vagyis a legolcsóbb jegyeket ingyen szerezhetik be (a drágább jegyeknél ezzel az összeggel csökken a jegyár). Az akcióban résztvevő jegyek beváltásának határideje augusztus 24., éjfél. Az akció érvényesítéséhez a júniusról megőrzött jegyek vonalkódját kell felhasználni, erre lehetőség nyílik a meccsjegy.mlsz.hu online vásárlási felületén és személyes vásárlás esetén is.

A mérkőzésre VIP-jegyeket is lehet vásárolni, a VIP Gold jegy 42 ezer, a VIP Bronz jegy 16 ezer forint. A 13-29 személyes Skybox VIP-páholyok 945 000 forintért bérelhetőek. A Skybox-jegyek vásárlásának részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk.

MLSZ