Folytatásos sorozatunkban a magyar stadionokról közlünk pillanatképeket, amelyek meghozzák majd az otthon ülő családok kedvét a mérkőzésre járáshoz. A következő rész Pápa.

Új szezon, új látogatás, lássuk mi változott a legutóbbi Pápa – Fradihoz képest. Az MLSZ-nek is megküldött beszámolóra közel egy éve az a válasz érkezett a szövetségtől, hogy „átadtuk az illetékeseknek” (értsd: ment a kukába…).

Egy pozitív dologról számolhatunk be, az iszonyatos állapotú ToiToi WC-k már nem a büfé közvetlen közelében árasztják magukból az „illatokat”. Minden más maradt a régiben. És talán az is előrelépés, hogy a hétvégén a készenléti rendőrség nem szállt be a motozásba.

Így elég csak idézni korábbi cikkünket:

Csalogató körülmények:
– Ha szerencsés vagy, akkor megúszod három-négy motozással.
– Több mint ezer emberre három ToiToi wc jutott, állapotuk kriminális.
– Az eredményjelzőt nem látja a vendégszurkoló.

Hozzá kell tenni, hogy a büfé totálisan alul méretezett, képtelenség, hogy kiszolgálja az igényeket, főleg a hétvégi párás hőségben. Emellett természetesen folyóvíz nem volt elérhető a vendégszektorban és persze a parkolóba sem mehetett ki senki, mert ugye bevinni sem lehet ám frissítőt…

"Gyűjts össze minél több motozást" - társasjáték

„Gyűjts össze minél több motozást” – társasjáték

Sajnos a kecskeméti pozitív tapasztalat ellenére Pápán visszatartották a szurkolókat, előbb a vendégszektor kijáratánál, majd a parkoló kijáratánál is a biztonsági blokáddal, ennek köszönhetően feszült pillanatok is voltak.

Sorozatunk korábbi részeit itt találjátok.