Így láttam a tegnapi öregfiúk derbivel összekötött stadiontesztet.

Beléptetés
Nyolc óra körül értem a kapukhoz, mivel azért nem egy telt házas mérkőzésről beszélünk, így nem kellett sokat várni. Nekem semmi gondom nem támadt, mind a kártya, mind a véna „leolvasása” pillanatokon belül megtörtént, kb. öt másodperc alatt túljutottam a kapun. Persze voltak, akiknek ez tovább tartott, valamint olyanok is, akiknek nem sikerült elsőre vagy csak a rendszer üzemeltetőjének a közbenjárásával sikerült bejutniuk, de hát ettől teszt a teszt.

Készpénzkímélő fizetési rendszer
Az automaták működnek, ám az egyenleg lekérdezés még nem tökéletes, az előttem álló úrnak a sikeres feltöltés után (hiteles bizonylat nyomtatva) az egyenleg lekérdezés 0 Ft-ot mutatott, a rendszer üzemeltetője itt is azonnal a segítségére sietett. Az automaták mellett a hátukon zászlót hordó hölgyeknél is lehetett pénzt elhelyezni a kártyán, ez nem tart tovább tíz-húsz másodpercnél.

Kiszolgáló egységek
A büfé árait lentebb láthatjátok az egyik képen. A személyzet kedves, a kártyát egy olvasóba behelyezve lehet fizetni, a kiszolgálás jónak mondható. A mellékhelyiség remek, ezentúl nem kell „hazavinni” semmit :)

Lelátó
Fantasztikus. Mindent be lehet látni, az akusztika remek. A lépcsőknek köszönhetően az oly fontos vádliméret mindenkinél megfelelő lesz! A szék kényelmes, hely is van bőven, az én létra lábaim is gond nélkül elfértek. A Wi-Fi működik. A kijelző grafikája talán lehetne jobb, a hangerőmérő az oldalsávban látható.

Pálya
Nagyon jól néz ki és az első teszten is kiválóan megfelelt, hiába esett hajnalban komolyabb eső, egy tócsafoltot nem lehetett látni. A becsúszásokat is jól viselte, egyedül Mátyus Jani tett benne kárt egy nagyobb szerelésnél.

Összhatás
Egyértelműen pozitív, valóban európai színvonalú a létesítmény. Talán a stadion körül érdemes lenne majd több szemetest elhelyezni. Ti hogy láttátok, ha kint voltatok?