A “very good player” ma a pápaiakat erősíti.

„Az első bajnoki meccsünk nem sikerült, arra azonban feltétlenül építhetünk, hogy a Videoton egyszer sem kidolgozott helyzetből talált a kapunkba – tekintett vissza a vereséget hozó rajtra Csizmadia Csaba. – A Lombard kiscsapatnak számít, a játékoskeretünk szinte teljesen kicserélődött, mégis látok esélyt, hogy hazai pályán elkapjuk a Fradit. Tíz meccset zsinórban nem lehet véletlenül megnyerni, ám ahogy mondani szokás, egyszer minden sorozat megszakad, így a Ferencvárosé is – remélhetőleg már vasárnap.”

Csizmadia Csaba februárban igazolt Pápára, és végigjátszotta azt a meccset, amelyen tavasszal a Ferencváros 4–0-ra átgázolt csapatán. Mi több, kilencven percet futballozott azon a találkozón is, amikor 2010 novemberében hasonló párosításban 5–0-s ferencvárosi győzelemmel ért véget a párharc. Igaz, a huszonkilenc esztendős védő akkor még a zöld-fehérek alkalmazottja volt, így joggal tette elégedetté a magabiztos siker.

„Mostanra a Fradi teljesen kicserélődött, akkori csapattársaim közül egyedül Jova Levente maradt meg hírmondónak –
ment vissza a múltba Csizmadia Csaba. – Emlékszem, azon a majd négy évvel ezelőtti meccsen simán nyertünk, ám biztosra veszem, ahogy nekünk, a Ferencvárosnak sem lesz egyszerű a mostani mérkőzés.”

NSO