A hivatalos oldal tájékoztatása.

Jegyárusítás:
– A Chelsea elleni gálamérkőzés jegyeinek árusítása július 14-én kezdődik mind a helyszínen, mind online. Az első napon, tehát július 14-én, hétfőn a pénztárak 11 órakor nyitnak
– A jegypénztárak (július 14-et kivéve) minden nap, hét végén is reggel 10 órától este 20 óráig tartanak nyitva az Üllői út felé eső Főpénztárban
– A jegyárakat a mellékelt ábrán tekinthetik meg.

Bérletes akció:
– Július 14-től, hétfőtől július 16-án, szerdán 20 óráig csak a bérlettel rendelkező drukkereink válthatnak belépőt.
– A bérleteseink 30 %-os kedvezményt kapnak, amennyiben saját helyükre veszik a jegyet.
– Július 14-től július 16-ig, az akció 3 napjában fenntartjuk minden bérletes saját helyét
– A bérletes a 3 napos akció során nem tud jegyet venni nem bérletes szurkolónak!
– A 30 százalékos kedvezmény csak akkor érvényes, ha a bérletes saját helyére veszi meg a belépőt. Ezért érdemes az első három nap során megvásárolni a jegyet, mivel később klubunk nem tud garanciát vállalni arra, hogy a bérletesek saját bérletes helyükről tudják megtekinteni a 2012-es BL-győztes elleni mérkőzésünket.

Alapfeltételek:
– Jegyet csak az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet vásárolni! Július 17-től bárki vásárolhat jegyet, akár a helyszínen, akár online.
– A jegyvásárlás során nem feltétel a személyes megjelenés, kártyaszám bediktálásával is lehet jegyet venni másnak. Ez igaz mind a bérletes, mind majd a nem bérletes árusítási időszakra is. (A bérleteseknek szánt 3 napos akcióban azonban a bérletes a 3 napos akció során nem tud jegyet venni nem bérletes szurkolónak!)

Online jegyértékesítés:
– A mérkőzésre az online jegyrendszeren keresztül is lehet belépőket vásárolni július 14-étől, de az első három napban kizárólag a bérlettel rendelkező szurkolóink vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.
– Az online jegyvásárláshoz akár a http://www.fradi.hu, akár a http://www.groupamaarena.hu oldalon keresztül is el lehet jutni
– Az online jegyértékesítő rendszerben a bérletes az első három napban csak a saját helyére tudja megvenni a jegyét. Ha nem a saját helyére akarja megvenni a jegyet (ebben az esetben nem érvényes a 30 %-os kedvezménye), azt csak a jegypénztárban tudja megtenni.
– Lehetőség nyílik online jegyvásárlás esetén akkor is jegyet venni, ha nincs még szurkolói kártyája a vevőnek. Ekkor a vásárlás után 7 nap áll rendelkezésre a szurkolói kártya kiváltására. Amennyiben nem váltja ki 7 napon belül a szurkolói kártyát, a foglalás érvényét veszti. A kifizetett pénzt 30 napon belül visszautaljuk 20 százalékos kezelési költség levonása után.

Azonnali regisztrálás és vásárlás:
– A helyszínen, a pénztárban a regisztrálást a jegy vásárlásakor is el lehet végezni, ezért külön nem kell eljönni a stadionhoz. Aki a regisztrálás után rögtön bérletet vásárol az új szezonra, azonnal érvényesítheti a Chelsea meccsre érvényes bérleteseknek szánt 30 %-os kedvezményét!

Extra:
– A nyitómérkőzésre minden jegyet vásárló szurkolónk az 1974-es stadionavató mintájára készült emlékplakettel gazdagodik, az erről szóló írás ITT olvasható