Bemutatjuk a Notik.hu-t.

A Notik.hu régi motoros a laptop alkatrészeket forgalmazó cégek között, 2006 óta van jelen a piacon. Ezalatt a nyolc év alatt komoly tapasztalatot szereztek a már addig is meglévő évtizedes informatikai tudás mellé.

A szervizeléshez hozzátartozik a gyorsaság is, természetesen nem a minőség rovására, ezt pedig úgy érik el, hogy az átlagosnál jóval nagyobb raktárkészletet tartanak fenn, minden laptop típushoz és márkához (Acertől a Hewlett-Packardon át a Lenovoig és még sorolhatnánk) az alkatrészek bő választéka áll rendelkezésre: kijelzők, burkolati elemek, optikai meghajtók, háttértárolók, zsanérok, töltők, billentyűzetek. Igény szerint új vagy használt állapotú alkatrészeket is kérhet a laptop tulajdonosa, mindkét esetben garanciát vállalnak a beépített egységekre.

Ha esetleg a raktáron éppen nincsen a kívánt alkatrész, akkor sincsen gond, nincs olyan, amit ne tudnának beszerezni. Ilyen esetben is a lehető legrövidebb időn belül történik meg a beszerzés, hiszen nem a magyarországi forgalmazón keresztül, hanem egyenesen a gyártótól rendelik meg a szükséges elemeket.

Az ügyintézés is gyors, árajánlatot több csatornán keresztül lehet kérni (személyesen, telefonon – +3620/999-0088, emailben – [email protected]), az ügyfélszolgálat reggel tíztől este hatig tart nyitva a belváros szívében, a Blaha Lujza téren. Webáruházuk a délután három óráig leadott rendeléseket garantáltan másnapra kiszállítja az ország bármely részére, valamint adott a lehetőség a személyes átvételre is. Fizetési módok közül is mindenki megtalálhatja a neki tetszőt: készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés, PayPal.

Az ügyfélszolgálat és a szerviz Budapest szívében, a Blaha Lujza téri Rákóczi Centerben található, közlekedés szempontjából könnyen megközelíthető, megáll itt a 2-es metró, a 4-6-os villamos és a 7-es busz is. Térképet pedig ide kattintva találtok.

(x)