Lipcsei és Wukovics góljával győzték le a harmadik helyezettet.

Galéria: Sas Gábor Photo

B.O.SZ. – FTC 1-2
FTC: Végh Z. – Szűcs M., Keller, Tóth R., Szkukalek – Holló R., Lipcsei P., Szekeres, Szenes S. (Szeiler) – Wukovics, Deszatnik
G.: Wukovics, Lipcsei

Rangadót nyert öregfiúk csapatunk, méghozzá a harmadik helyen álló BOSZ együttese ellen idegenben (1-2). A mieink találatait Wukovics László és Lipcsei Péter szerezte.

Együttesünkben betegség és sérülés miatt sokan hiányoztak, ám ha nehezen is, de sikerült megnyerni a mérkőzést az évek óta együtt játszó rivális otthonában. Védelmünknek végig koncentrálnia kellett a kontrákra, s hazaiak gyors csatáraira, a játék irányítása ugyanakkor végig Lipcseiék kezében volt. Mindez helyzetekben is megmutatkozott, amelyek azonban zömében kimaradtak, majd a második félidőben Wukovics okos fejessel megszerezte a vezetést (0-1), ám nem sokáig örülhettünk, mivel a vendéglátók egy perccel később – ugyancsak fejjel – egyenlítettek (1-1).

A meccset végül Lipcsei Péter klasszisa döntötte el, miután egy pazar labdaátvétellel gólhelyzetbe került, majd a 16-oson belül lerántották. Az ellenfél védőjét kiállította a játékvezető, ám jókora meglepetésre büntető helyett szabadrúgást ítélt 17 méterre a kaputól. Lipcseit nem zavarta meg túlzottan a baki, ugyanis elemi erővel lőtte meg a labdát, ami a felső kapufáról vágódott a gólvonal mögé (1-2). Csapatunk rendkívül fontos mérkőzést nyert meg a tavaszi nyitányon, a legközelebbi fellépésre jövő szerdán, március 31-én 16 órakor a Népligetben kerül sor a Tököl ellen.

Fradi.hu