Elek Gábor korábbi jobb keze, Golovin Vladimir és csapata érkezik a Népligetbe.

Népliget, 18.00: Ferencváros – Siófok

Vova mellett több ismerős arc is lesz a Siófoknál, hiszen a Balaton parti gárdát erősítik korábbi játékosaink, név szerint Dajka Bettina, Deáki Dóra, Lukács Viktória, Németh Csilla, Szamoránsky Anikó és Pastrovics Melinda.

„Úgy gondolom, nem mondok semmi meglepőt, ha azt mondom, hogy a Fradi az esélyese ennek találkozónak. Mi mindenféleképpen szeretnénk játszani velük egy jó mérkőzést, amihez az kell, hogy támadásban ne legyen sok eladott labdánk és technikai hibánk, védekezésben pedig mindenkinek koncentrálnia kell” – mondta honlapunknak Dajka Bettina, aki éppen a Ferencvárostól szerződött a Balaton partjára a nyáron, és abban bízik, hogy kisebb sérülése ellenére is ott lehet a pályán.

„Jó lenne olyan mérkőzést játszani a fővárosiakkal, mint a nyári Fradi Kupán – tette hozzá Golovin Vlagyimir vezetőedző, aki korábban Elek Gábor segítőjeként is dolgozott a Fradiban. – Sok gólos találkozóra számítok. Tudom, hogy az FTC most elsősorban az igen fontos hétvégi Bajnokok Ligája-összecsapásra összpontosít, mi pedig megpróbálunk segíteni nekik abban, hogy sikeresek legyenek.”

SKC