Egykori védőnk bajnoki riválisunk játékosa lett.

A Videoton FC hivatalos honlapján, a vidi.hu-n jelentette be, hogy 2014. június 30-ig szóló szerződést kötött Gyepes Gáborral.

A Magyarországon korábban a Ferencvárosban és a Vasasban szerepelt – a zöld-fehérekkel bajnoki címeket is nyert – Gyepes 2005 óta légiósként megjárta a Wolverhampton Wanderers, a Northampton Town, a Cardiff City és a Portsmouth csapatát is. A 26-szoros válogatott középhátvéd szabadon igazolható volt.
Hirdetés

„Nagyon örülök, hogy sikerült a Videoton FC-hez igazolnom, remélem, a pályán és a pályán kívül is segíteni tudom a csapatot. Attól függetlenül, hogy az elmúlt évek legnagyobb részét Angliában töltöttem, természetesen figyelemmel kísértem a magyar futballt, tisztában vagyok azzal, hogy a Videoton FC az egyik legjobb klub itthon. A válogatott kapcsán több játékost is ismerek a Vidiből, Torghelle Sanyival, Juhász Rolival, Tóth Balázzsal és Sándor Gyurival játszottam együtt a nemzeti csapatban, sőt, utóbbival egy iskolába is jártunk, nem teljesen ismeretlen tehát a közeg, amibe kerültem”
– nyilatkozta a vidi.hu-nak Gyepes Gábor.

Gyepesnek nem lesz könnyű bekerülnie a Videoton kezdőcsapatába, hisz ott a bajnokságban egyelőre a Juhász Roland, Paulo Vinícius kettős szerepelt, a duó miatt az előző idényben középhátvédet játszó Marco Caneirát védekező középpályásba rendelte előre José Gomes vezetőedző.

forrás: nso.hu