Tornászaink válogatott sportolójával beszélgettek – azt is láthatod, mik történtek szakosztályunknál az elmúlt hónapokban.

Az FTC-Telekom férfi torna szakosztályánál folytatja pályafutását Závory Szilárd. Új igazolásunk idéntől már a felnőtt válogatott tagja.

Nagyon örülök, hogy most már a Fradi-család tagja lehetek! Bizakodva várom ezt az évet, mert idéntől már felnőtt válogatott vagyok, tehát sok dolgom lesz. Elsősorban az Európa-bajnokságon induló csapatba szeretnék bekerülni, ezen kívül pedig minél jobb felkészülést és sok jó eredményt kívánok magamnak itt a Fradiban – mondta Závory Szilárd.

Nagyon örülünk, hogy a magyar torna egyik legnagyobb tehetsége a Ferencvárosban folytatja! Szilárd edzőjével, Laufer Bélával már korábban felvettük a kapcsolatot, beszélgettünk a lehetséges ferencvárosi folytatásról. Végül minden jól alakult, hiszen Szilárddal és klubjával, a KSI-vel is mindenben megtudunk állapodni. Szilárd jelentős erősítés a csapatnak, sok sikert kívánunk neki a jövőben! – tette hozzá szakosztályunk vezetője, Puskás Jenő.

Fradi.hu