A Majos elleni vereséggel avatta fel új hazai pályáját a tarcsi – Kehinde is játszott egy félidőt.

Férfi labdarúgás, NBIII – Dél-Nyugati csoport, 18. forduló
Ferencvárosi TC II 1-2 (0-1) Bonyhád-Majos
Gólok: Manner (49., büntetőből), ill. Preininger (12.), Pál (74., büntetőből)

Radnóti – Ladányi (Lukács, 78.), Almássy, Takács, Dhonata – Fenyvesi (Gágyor, 84.), Manner – Varga Z., Szabó Sz., Kehinde (Bagi, 46.) – Berényi (Birkás, 67.)

Közel 100 nap szünet után, immár új otthonában, a népligeti Tóth Potya István-pályán fogadta a Bonyhád-Majost tartalékcsapatunk, akik ellen ősszel 2-1-re győzni tudtunk. A kezdőben ott volt Kehinde és az a Varga Zétény is, aki igazságtalan eltiltásának köszönhetően nem léphet pályára a Soroksár hétfői meccsén.

A kiegyenlített első félidőben mi veszélyeztettünk először, amikor egy szöglet után Varga lőtt kapura távolról, de a Majos szerezte meg a vezetést: Preininger fejelt a kapuba egy pontosan betekert sarokrúgást, 0-1. Öt percre rá ismét Varga próbálkozott, míg a félidő legvégén a vendégek először a felső lécet találták el, majd egy lövésük éppen csak a jobb felső mellett zúgott el.

Jól kezdtünk a szünet után, Varga húzta meg rögtön a jobb oldalt, majd bal spiccel az egyik védő kezére rúgta a labdát, a megítélt büntetőt pedig Manner értékesítette, 1-1 – ő utoljára egy éve talált be. Megtartottuk a lendületünket, Varga két szabadrúgást is veszélyesen küldött kapura, mellette Dhonata és Berényi is veszélyeztettek, de a 74. percben mégis a Majos talált be. Ekkor Radnóti tisztázott pontatlanul egy hátrapassz után, és Takács csak szabálytalanul tudott szerelni az alapvonalnál, az újabb tizenegyesgólt követően pedig sok hibával játszottunk, és már nem tudtunk változtatni az 1-2-es eredményen.

A 18. fordulót követően a Nagykanizsa és a Dunaföldvár is 1-1 ponttal előz meg minket, míg mögöttünk a Kaposvár áll 4 pont lemaradással, de ez a négyes blokk igencsak különvált a tabellán. Jövő hét vasárnap a Sándor Károly Akadémiára látogatunk, ahol az MTK II csapata fogad minket 11 órától.