Sajnos több sérülés is történt a meccsen.

Női kézilabda, világbajnokság, csoportkör, B-csoport, 1. forduló
Magyarország 35-12 (15-6) Paraguay
Fradista gólok: Klujber 5, Márton 3, Simon 3

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk
Összefoglaló: M4 Sport
Galéria: MKSZ

Márton Gréta

A második félidő elején ráléptem a védő lábára, pontosan nem is emlékszem a szituációra, csak arra, hogy éreztem egy nagyobb reccsenést és fájdalmat. Sajnos ismerős a helyzet, ez a szélsők legnagyobb félelme, de próbáltam utána átállítani az agyam és a meccsre koncentrálni. Nadine és a többiek is egyből mondták, ha bármi problémát érzek, akkor tudunk cserélni. Tudtuk előre, hogy egy agresszív paraguayi válogatottal találkozunk majd, szerintem relatíve jól lehoztuk, kevés kapott góllal és sok lerohanással.

Simon Petra

Nagyon jó érzés, hogy része vagyok ennek a csapatnak, igyekszem hozzátenni a csapatjátékhoz, amennyit tudok. Tényleg nagyon segítőkészek a társak, és én is örülök, hogy ilyen nagy különbségű győzelmet arattunk.

Golovin Vlagyimir

Sajnos az oda nem figyelésből jöhetnek a sérülések, de bízunk benne, hogy semmi súlyos nem történt a játékosainkkal. A védekezésnél figyelni kellett az ellenfélnél alacsony súlypontú játékosainak betöréseire. A tervünk az volt, hogy lezárjuk a területeket. Ez a következő mérkőzéseken is fontos lesz. Örülök a 23 gólos győzelemnek, de ismertük az ellenfelet, tudtuk, milyen kézilabdát játszanak, és kihasználtuk a hibáikat. Fontos, hogy minden poszton eredményesek legyünk, mert ekkor az ellenfélnek sokkal nehezebb védekezni.