Mellette Molnár is betalált az NBIII sereghajtója ellen – a gólokat is megnézheted.

Férfi labdarúgás, NBIII – Dél-Nyugati csoport, 16. forduló
Szekszárdi UFC 1-3 (0-2) Ferencvárosi TC II
Gólok: Varga Z. (12., 17.), Molnár M. (93.), ill. Arena (54.)

A mérkőzés gólösszefoglalója:

Őri – Lukács, Chyreme, Takács, Dhonata – Fenyvesi, Keita – Varga Z. (Ladányi, 78.), Manner, Bagi (Birkás, 71. [Molnár M., 82.]) – Gágyor

A forduló előtt csak jobb gólkülönbségének köszönhetően utolsó előtti tolnaiakhoz látogattunk, akiket az 1. fordulóban 5-0-ra vertünk meg. Almássy és Tóth Alex az U19-es válogatottban szerepelt, míg Varga Zétény, aki szeptember vége óta a Soroksárnál játszik, visszatért a kezdőbe.

Bár a talaj igencsak sáros és avaros volt, a minőségbeli különbség hamar kijött: egy gyenge hazai próbálkozás után a 12. percben Varga Zétény kapott labdát a jobb oldalon, majd a tizenhatos sarkáról játszi könnyedséggel a jobb felsőbe tekert, 1-0. Öt percre rá egy szögletvariációt követően gurítottak elé, ekkor pedig 22 méterről, kapásból lőtt a kapu jobb oldalába, 2-0 – ez volt Zétény 8. NBIII-as meccsén 8. gólja a szezonban. A 30. percben Takács indítását vette le duplázó szélsőnk, de ekkor már hibázott.

Egy titokzatos körülmények között megítélt szögletet követően Arena Ármin sodorta a kapuba a labdát közvetlen közelről, 2-1, a másik oldalon pedig három védő közül Kiszely érte utol először a kiugró Mannert, így kiállították. A 66. percben Gágyor középre tartó lövését védte a kapust, majd a 86.-ban ballal a jobb kapufát találta el, a kipattanóra pedig Manner érkezett. Bár a meccs legvége hozott kisebb izgalmakat, a meccset végül két cserénk zárta le a 93. percben: Ladányi tört befelé a jobb oldalon, egy jó csel után pedig középre passzolt, ahol Molnár érkezett, és szerezte meg első NBIII-as gólját, 3-1.

Győzelmünkkel maradtunk a 4. helyen, 1 ponttal a Nagykanizsától lemaradva. Az őszi szezont jövő hét vasárnap 11 órától a Fehérvár II ellen zárjuk – az adatbank szerint a Népligetben – , míg a bajnokság tavasszal egy közel száznapos szünetet követően csak március elején indul majd újra.