Dénes szerint a tegnapi iksz után most inkább félig üres a pohár – mellette Botka Endit és Maarten Vandervoordtot is kérdezték.

A találkozó után a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes is értékelt az M4 Sport kamerája előtt. „Ez a pohár most inkább félig üres szerintem, a mérkőzés képét és a hajrábeli lövést látva inkább csalódottak lehetünk. Pláne, mert a kapott gólnál elég amatőr szituáció volt, hogy nem tudtunk időben cserélni, pedig talán lett volna rá lehetőségünk. Sajnos pont onnan hiányzott az ember, ahonnan betaláltak, de ettől még meg lehetett volna úszni a helyzetet – nyilatkozta Dibusz Dénes. – Összességében kiegyenlített találkozó volt, mindkét csapat próbált változtatni a belgiumi meccshez képest, nekünk is több lehetőségünk volt, és sokszor voltunk gólhelyzetben, de sajnos nem sikerült megszereznünk a fontos három pontot.

A csoportjában második helyen a harmadik Genkkel azonos pontszámmal álló Fradi kapusa azt mondta, hogy a kapott gól előtti lövésből nem sokat látott, ez is közrejátszott a Genk egyenlítésében. Ezt követően Dibusz a továbbjutási esélyekről is beszélt. „A hétvégi bajnoki meccs után jön a válogatott szünet, utána pedig a Csukaricskihez látogatunk. Bízom benne, hogy az utolsó körre úgy érkezünk, hogy egy Fiorentina elleni pontszerzéssel bebiztosíthatjuk a továbbjutásunkat.

Kivonat: Origo