Tartalékcsapatunk a dobogós zalaiak ellen győzedelmeskedett – a gólt és Korolovszky mester értékelését is megnézheted.

Férfi labdarúgás, NBIII – Dél-Nyugati csoport, 14. forduló
Ferencvárosi TC II 1-0 (0-0) FC Nagykanizsa
Gól: Gágyor (62.)

A mérkőzés összefoglalója:

Őri – Lukács, Takács, Shadirac, Almássy, Molnár (Bagi, 46.) – Tóth A., Baráth (Ladányi, 92.) – Manner, Gágyor (Keita, 88.), Katona

A tarcsi az elmúlt öt meccsen 22 gólt szerző és 13-at kapó Nagykanizsát fogadta a Kocsis Sándor Sportközpontban. A kezdőben helyet kapott Baráth Péter és Katona Bálint is, akik közül utóbbi a Fradi II-ben kezdte felnőtt karrierjét.

Az első félidőben a kanizsaiak próbálkoztak többet, először félóra elteltével, de Őri egyszer lábbal hárított, kétszer pedig a kezei közé passzolták a labdát, míg a mi részünkről egy Baráth-fejes jegyezhető fel, amibe a bíró azonban közbefújt.

A második félidőben már mi játszottunk veszélyesebben, és a 19 éves átlagéletkorú csapatunk keményebben bele is állt a meccsbe ellenfelénél. Az 50. percben Bagi tekert felé, majd pár percre rá Baráth lövését védte a kapus, ismétlését követően pedig Katona tekerését blokkolta egy védő. A 62. percben Katona emelt finoman Gágyor elé, 17 éves támadónk pedig nem hibázott, 1-0. Öt perccel később ismét ziccerben találta magát, de ekkor elizgulta a helyzetet, a 81. percben pedig egy kavarodást követően Takács mentett hatalmasat a labda útjába vetődve, bebiztosítva ezzel a győzelmet.

Ezzel együtt is maradtunk az 5. helyen, igaz, a 3. Nagykanizsa mindössze egy ponttal áll előttünk. Folytatás november 12-én, vasárnap, amikor a Paks II fogad minket 11 órától.

Edzői értékelések: