A derbiről kérdeztek többeket.

Csötönyi Sándor

Érdekes mérkőzés volt, a Fradinak minden bejött, az Újpestnek semmi, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Annak azért jobban örültem volna, ha a Ferencvárosban több magyar játékos szerepel, mert volt a mérkőzésnek olyan periódusa, amikor egyetlen magyar futballista volt a pályán ferencvárosi szerelésben – a kapus…

Magyar Zoltán

Nem volt rossz mérkőzés, bár erről az újpestiek nyilván másképp vélekednek. A hangulat, a körítés remek volt, gólok is potyogtak, és hát megint bebizonyosodott, hogy a Ferencváros egyelőre a hazai mezőny fölött áll.

Mészöly Géza

Valódi derbi hangulat uralkodott, és a 3-0 azt mutatná, hogy sima volt a hazai győzelem, azért ez nem egészen igaz. Megérdemelten győzött a Fradi, de az Újpestet sem nagyon kritizálhatjuk, főleg az őszi játékáért. Az Üllői úton viszont semmi sem sikerült a lila-fehéreknek.

Nagy Antal

Erről kellene szólnia a magyar focinak, az ilyen mérkőzésekről. De majd megint jönnek a milliós büntetések, mert 20 ezer szurkoló véletlenül jól érezte magát…

Nagy László

Többet vártam az Újpesttől azok után, hogy úgy tűnt, most van esélyük megszorítani a Fradit. Nem sikerült. Beszédes volt Vignjevics nyilatkozata, aki szerint voltak olyan újpesti játékosok, akik nem tettek meg mindent a győzelemért. Ez viszont nem fér bele!

Szabó Bence

Itt volt az esély, hogy megszorongassuk a Ferencvárost, nem sikerült. A játék egyébként nem volt rossz szerintem, de úgy látszik, a Fradi ellen ennél több kell, sokkal több. De legalább végre nem a kiesésről szól az újpesti történet, úgyhogy ha a csapat harcban lesz a dobogóért, én már nem leszek elégedetlen.

SportPlusz