Samy szerint ezt az élményt még fokozta is, hogy a derbin történt ez meg.

A derbigyőzelem után, mint a legtöbb Fradi-játékos, Samy Mmaee is mosolygósan tette a dolgát az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban.

Nagyon jó volt! – utalt a marokkói válogatott hátvéd az Újpest elleni rangadóra. – A szurkolók fantasztikus atmoszférát teremtettek, végig őrült hangulat uralkodott a stadionban, ráadásul 3-0-ra győztünk, szóval remek esténk volt. Szerintem a nézők is legalább annyira élvezték a meccset a lelátón, mint mi a pályán.

A zöld-fehérben eddig 95 tétmérkőzésen pályára lépett Samy Mmaee-t nagy megtiszteltetés érte a derbin, Botka Endre lecserélése után ugyanis a második félidőben ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

Ez sokat jelent számomra – folytatta a 2021 februárja óta nálunk futballozó Samy Mmaee. – Itt vagyok lassan három éve, ez az időszak már az életem része marad, mint ahogy ez a klub is. Különleges pillanat volt, hogy én lehettem a kapitánya ennek a csapatnak, a srácoknak, csak fokozta az élményt, hogy ez pont egy derbin jöhetett el. Külön öröm, hogy sikerült győznünk, ezzel pedig továbbra is elsők vagyunk a pontversenyben.

Fradi.hu