Hokisaink a Kijevet is legyőzték és hibátlanul nyerték meg a Kontinetális Kupa csoportjukat Belgrádban – Eric Nemec és Fodor Szabolcs értékelt a meccs után, amelynek a góljait is láthatod.

Férfi jégkorong, Kontinentális Kupa, 2. kör, D-csoport, 3. mérkőzés
Szokil Kijev 1-6 Ferencváros
Harmadok: 1-5, 0-1, 0-0
Gólok: Karmeniemi (Galajda), Kestila (+1, La Porte), Boros (Banga, Tóth A.), Nemec (Kestila, Galajda), Tóth A. (+1), Galajda (Tóth A.)

Beszámoló: Fradi.hu

Arany (Nagy K.)
Seregély, Roth – Turbucz, Nagy G., Kulmala
Boros, Crespi – Németh, Brady, La Porte
Bán, Kärmeniemi – Němec, Kestilä, Galajda
Haranghy, Banga – Tóth A., Farkas, Tóth G.

Erik Nemec és Fodor Szabolcs a FradiMédiának:

Fodor Szabolcs

Ahogy kezdődött, az elég szomorú, és nem könnyű helyzet senkinek sem, úgy gondolom, a játékosoknak sem. Elvesztettünk egy nagyon fontos embert. Megbeszéltük a srácokkal, hogy úgy jövünk ide, hogy Csuhi tényleg büszke legyen ránk, és ha esetleg úgy sikerülnek a dolgok, akkor felajánljuk neki ezt a csoportgyőzelmet. Amit szerencsére sikerült megszerezni, így hát szeretnénk is felajánlani. Lehetett látni a három meccsen, hogy a srácok tényleg mindent beleadtak, ebben a helyzetben ez volt az egyetlen járható út, és ezt a srácok nagyon jól meg is csinálták. Plusz 21-es gólkülönbség a tornán kimondottan jónak mondható. Egyszóval nagyon örülünk, hogy ebben a szomorú helyzetben ilyen eredményt tudtunk elérni, azt gondolom, Csuhi nagyon büszke lenne, és nagyon büszke is ránk!

Jégkorongblog

A mérkőzés gólösszefoglalója:

A csoport végeredménye:

1. Ferencváros
2. Kaunas City
3. Szokil Kijev
4. Crvena Zvezda

A 3. kört novemberben rendezik az olaszországi Cortina D’Ampezzóban, az F-csoportban ellenfelünk lesz a dán Herning Blue Fox, a lengyel GKS Katowice és a házigazda SG Cortina. A januári négyesdöntőbe az első két helyezett jut majd tovább.