A sikeres bajnoki után Janurik Kinga, Klujber Katrin és Martin Albertsen értékelt – Zácsik Szandra pedig arról nyilatkozott, hogy mikor térhet vissza a pályára.

Női kézilabda, NBI, 3. forduló
Ferencváros 30-27 (15-13) Mosonmagyaróvári KCSE
Gólok: Lekic 10, Klujber 5, Márton 4, Bölk 3, Malestein 3, Simon 3, Edwige 2

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Rövid összeállítás a mérkőzésről, valamint Janurik Kinga, Klujber Katrin, Zácsik Szandra és Martin Albertsen nyilatkozata:

Klujber Katrin az NSOTV-nek:

Janurik Kinga és Martin Albertsen sajtótájékoztatója:

Janurik Kinga

Nagyon jó csapat a Mosonmagyaróvár, tisztában voltunk azzal, hogy nehéz dolgunk lesz. Sokat ér ez a győzelem, mert nehéz volt készülni a hétvégi vereség és teljesítmény után. Senkinek sem kellett elmondani, mennyire lényeges ez a meccs és a két pont megszerzése. Büszkék lehetünk, fantasztikus közegben és hangulatban játszhattunk. Jó volt az iram, ez hasznos felkészülés a Vipers elleni szombati újabb BL-meccsre.

Martin Albertsen

Boldog vagyok, hogy nyertünk. A múlt hétvégi vereség után mélyen voltunk, de jól reagáltunk és harcoltunk. Kemény munkát végzett mindenki a csapatban és a klubnál is. Mindkét együttesben jól teljesítettek a kapusok és hatékonyan a védelmek. A Mosonmagyaróvár fiatal, modern és gyors kézilabdát játszó csapat. Remélem, a szurkolók is jó meccset láttak, nagyszerű hangulatot teremtettek.

NSO