Endi a hétvégén már visszatérhet a csapatba a Magyar Kupában.

– Jó újra az edzőpályán látni! Közeleg a visszatérés?
– Ez attól függ, mi számít visszatérésnek, ha az első tétmérkőzést nézzük, ha minden jól megy, akár már a hétvégén is visszaállhatok. Egy hosszú és nagyon bosszantó sérülésen vagyok túl, de hála Istennek, az edzésekre már visszatérhettem. Motivált vagyok, játékra éhes, azért dolgozom, hogy újra tétmérkőzésen is bizonyíthassak.

– Közel két hónapja léptél pályára legutóbb tétmeccsen. Hogyan vészelted át ezt a nehéz időszakot?
– Nagyon nehezen bírom én ezt, a tétlenkedést kifejezetten nehezen viselem. Haszontalannak érzem magam, ha nem tudok a pályán lenni, ha nem tudok mérkőzéseken játszani, segíteni a csapatnak. Ez most egy nagyon hosszú időszak volt, ami ráadásul egy aprónak tűnő dologból jött, ez volt a legbosszantóbb az egészben.

– Ki vagy mi segít neked ilyenkor, hogy mentálisan is rendben legyél?
– Ezt nagyjából csak magamban tudom lerendezni, de sajnos én olyan vagyok, aki haza is viszi a dolgokat, szóval valamilyen szinten a családom is megsínyli ilyenkor ezt. Ezért hasonló helyzetekben inkább próbálok többet egyedül lenni és úgy lerendezni magamban ezt.

– Így jött a horgászat? Az Instagram-oldaladra feltöltött képek szerint új hobbira találtál.
– Így van! Ilyen szempontból jó volt ez a kis pihenő, felfedeztem a horgászatot. Pecázás közben tényleg el tudtam lazulni kicsit, át tudtam állítani az agyamat, ez segített nekem abban, hogy mentálisan is rendben legyek.

– Az új edzői stáb felállása óta már te is a csapattal edzel. Mik az első napok benyomásai?
– Azt érzem, hogy az új vezetőedzőnk egy nagyon erős karakter. Nagy hangsúlyt fektetünk az elejétől kezdve a taktikai dolgokra, ami szerintem pozitív. Edzésmennyiségben, időben többet dolgozunk, de ez így is van rendjén, ez vezethet az eredményhez.

(fradi.hu)