Az elmúlt hétvégi Final4 összefoglalói.

Sztilianosz Argiropulosz

A kisebb pálya miatt kevesebb volt a hibázási lehetőség, de kézben tartottuk a mérkőzést. Nagyon jól védekeztünk, ennek köszönhetően végig előnyben voltunk, támadásban pedig megtaláltuk a réseket, amikor kellett, mindig előlépett valaki. Szervezetten játszottunk, sokat blokkoltunk, és bár még az út elején járunk, már a nyári érkezőkkel is kialakult az összhang.

Vogel Soma

Nem maradtam benne a VB-flow-ban, mert volt pihenő és olyan pillanat is a felkészülés alatt, amikor kijött rajtam a fáradtság az egész nyári meló után. Két mérkőzésre össze tudja kapni magát az ember, főleg, ha ilyen jól blokkolnak előttem a srácok. Megvolt a rizikója annak, hogy a szezon elején már ilyen korán Magyar Kupa-döntőt kell játszani, de jó formát mutattunk stresszes helyzetben is. Most magasan vagyunk, valószínű lesz mélypontja is az idényünknek. Helyén kell kezelni azt is, ha majd nem fognak ilyen jól menni a dolgok. De erőt tudunk meríteni abból, hogy igenis tudunk így játszani. Bízom benne, hogy még ennél is jobban tudunk majd védekezni! Szeretném, hogy legyünk olyan helyzetben, legalább így kelljen majd védekezni!

Nyéki Balázs

Különösebb pihenő nélkül álltak munkába a játékosok, az elmúlt három hétben jól dolgoztak az edzéseken, lenyűgöző volt a hozzáállásuk. Nem volt könnyű dolgunk, de minden összeállt, úgy ugrottak vízbe a srácok, hogy bizonyítják, nem lehet esélye a Vasasnak. Nagyon örülök a mindössze hat kapott gólnak, Vogel Soma fantasztikus teljesítményéhez jó blokkok társultak.

EuroSport, NS