Jó védekezéssel alapoztuk meg a továbbjutást – Fekete Gergő és Nyéki Balázs értékelt az elődöntő után.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Honvéd 6-9 Ferencváros
Negyedek: 2-2, 2-3, 2-3, 0-1
Gólok: Fekete 2, Mandic 2, Varga D. 2, Argiropulosz 1, Jansik 1, Vigvári 1

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes meccs: MédiaKlikk

Rövid összeállítás a mérkőzésről:

Nyéki Balázs a FradiMédiának:

Fekete Gergő

Nagyon fárasztó mérkőzés volt, a Honvéd nagyon jó csapat, oda kell figyelni rá a bajnokságban is, mert fiatal, mozgékony társaság, és harapnak a játékosok. Ha valaki csak a végeredményt nézi, azt gondolhatja, hogy simán nyertünk, de egyáltalán nem volt könnyű a meccs, kemény, brusztos csata volt. A döntőben szeretnénk még egy fokozattal feljebb csavarni a játékunkat, kiélezett meccsen Fradi-győzelmet várok.

Nyéki Balázs

Számítottam arra, hogy nem lesz diadalmenet az elődöntő, hiszen a Honvéd nagyon jó csapat. Felkészültünk, ez látszott a védekezésen, egész héten erre helyeztük a hangsúlyt. Viszont sokáig hagytuk lubickolni a vízben azt, akiről megbeszéltük, hogy keveset lőjön kapura. A végére ezt is megoldottuk, és más lett a játékunk képe, a múlt héthez képest pláne, és ez a legfontosabb. A döntőben telt házra, nehéz mérkőzésre és győzelemre számítok.

NSO

A Vasas elleni döntőt szintén a Margitszigeten rendezik, a jegyek egységesen 2000 Ft-ba kerülnek, megvásárolhatóak online és a helyszínen. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti majd.