Kéziseink ma otthon és idegenben is pályára lépnek – Bíró Blanka, Béatrice Edwige és Ónodi-Jánoskúti Máté nyilatkozott a meccsekről.

Női kézilabda, NBI, 1. forduló
Elek Gyula Aréna, 17.30: Ferencváros – Dunaújvárosi Kohász
Jegy: 2250 Ft – 20000 Ft – megvásárolható online és a helyszínen.
TV: M4 Sport

Női csapatunk kedden 18 órától szurkolói ankétot tart, az első 50 érdeklődő tud rá jelentkezni – további részletek ide kattintva olvashatóak az eseményről.

A FradiMédia Bíró Blankát kérdezte:

Béatrice Edwige

Az atmoszféra fantasztikus, a nagy változások az edzői stábban történtek, egyébként összesen két új játékos érkezett, ez nem számít nagy számnak. Keményen edzünk, és alig várjuk, hogy kezdődjön már a szezon. A teljes idénnyel kapcsolatban nagyok a várakozásaim, nagyon fontos év előtt állunk. Száz százalékot fogunk nyújtani, hogy minden sorozatban sikeresek legyünk. A bajnokságban a Győr ellen mindig nagy csatákat vívunk, de ott van még a Debrecen és a Mosonmagyaróvár is, nagyon jó a magyar bajnokság, sok erős csapattal. Szeretnénk megismételni a tavalyi eredményeket, és itthon tartani a kupát, de a Győr meg a többi csapat biztos nem adja majd könnyen, hogy sorozatban harmadszor is megnyerjük. A Bajnokok Ligájában hosszú út vár ránk, nagyon kemény a csoportunk, gyakorlatilag minden meccsen háború vár ránk. Már szeptemberben komoly feladatok elé nézünk, a Metz-cel, a Vipersszel, a Rapid Bukaresttel és a Krim Ljubljanával is találkozunk.

A teljes interjú: Fradi.hu

Férfi kézilabda, NBI, 1. forduló
Budakalász, 17.00: Budakalász FKC – Ferencváros
Jegy: diák/nyugdíjas 2300 Ft, felnőtt 3500 Ft
TV: YouTube

A FradiMédia Ónodi-Jánoskúti Mátét kérdezte: