A paksi játékosok nyilatkoztak a mai bajnoki előtt.

Haraszti Zsolt

A Fradi otthon mindig mindenki ellen támadni, irányítani akar, bárki is éppen az edzőjük, ez nincs máshogy. Ellenfelünk hiába játszik csütörtökön a Konferencia Ligában, két egyformán erős sorral is fel tud állni. Mi szeretnénk hozni a ránk jellemző támadó, rámenős játékunkat, és ha ezt sikerrel kivitelezzük, bármi előfordulhat.

Szabó Bálint

Jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a múlt hétvégén megszereztük az első győzelmünket, de az Újpest elleni találkozónkat már lezártuk, csak a Ferencvárosra koncentrálunk. Próbálunk újfent meglepetést okozni, jó mérkőzésre számítok, ahol lehet esélyünk. Szeretnénk kihasználni, hogy a Fradi épp a Konferencia Liga rájátszásában küzd a csoportbajutásért. Biztos vagyok benne, hogy a saját játékunkat fogjuk játszani, mindannyian várjuk már az összecsapást. Garantáltan sokan lesznek, és a Groupama Arénába Paksról is sokan el szoktak kísérnek bennünket, minden adott lesz tehát egy kiváló mérkőzéshez.

Szappanos Péter

Egy nagyon fontos győzelem után vagyunk, mind taktikailag, mind csapategység szempontjából fontos volt, hogy kapott gól nélkül hoztuk le az Újpest elleni mérkőzésünket. Ennek köszönhetően magabiztosabb hangulatban utazhatunk a Ferencváros otthonába. Amit az Fradi az elmúlt években a nemzetközi mezőnyben képvisel, tisztelni kell, de ettől függetlenül pontért, pontokért kell Budapestre utaznunk. Aktuális ellenfelünk a Konferencialigában két sorsdöntő találkozó között fogad bennünket, bízunk benne, hogy ezt is ki tudjuk majd használni. A lelátói hangulat biztosan mindenki számára plusz motivációt ad majd.

Paks