A szakmai stábhoz is csatlakozott egy új arc.

Csapatunk már Magyarországon lévő tagjai a hosszú nyári szünet végén már hiányolják a jeges munkát, így a szakosztály vezetésének közbenjárása révén az egész nyáron működő jégfelületet biztosító Óbudai Jégcsarnokban augusztus elején megkezdték az egyelőre még nem hivatalos, egymás közötti jeges felkészülést. A hangsúly a jéghez való visszaszokáson, a ritmus felvételén van, a heti kétszer tartott alkalmakon a játékosok fokozatosan növelik a terhelést.

Most augusztusban heti 2 jeges edzésünk van Óbudán, melyeken nincsenek velünk az edzők, csak mi, játékosok. Egyelőre 3 ilyen alkalmat tudhatunk a hátunk mögött, amiken igyekszünk visszaszokni a jégre, a hosszúra elnyúlt tavaszi-nyári pihenőt követően. Míg az új légiósaink megérkeznek, addig az új magyar igazolásokkal kiegészítve próbáljuk megszokni egymást, hogy a szezonkezdésre meglegyen a kémia közöttünk – avatott be minket Seregély Máté.

További hír, hogy a szakvezetés mindenben megállapodott a finn Jermu Juntunennel, aki a következő idénytől kapusedzőként és videóelemzőként csatlakozik az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának szakmai stábjához.

Fradi.hu