A Hamrun Spartans és a Felcsút elleni meccsről is kérdezték Kristoffert.

– Zsinórban három gól az utóbbi három meccsen. Elégedett vagy?
– Úgy érzem, hogy mostanában kezd újra összeállni a dolog, nemcsak nekem, hanem a csapatnak is. Örülök, hogy elkaptam a fonalat, de ehhez a csapattársaim is kellettek, hiszen tőlük kapom a labdákat. Remélem, hogy ezt a formát hosszan fenn tudjuk tartani. Mindig a következő feladat kell, hogy lebegjen a szemünk előtt, így a most vasárnapi Puskás Akadémia elleni találkozó van fókuszban.

– Szemtanúja voltam, ahogy a Hamrun elleni gólod után kiüvöltesz a szurkolóinknak. Mi szabadult fel benned?
– Sokáig nem akart megszületni a második gólunk, pedig közel jártunk hozzá. Amikor pedig befejeltem a kapuba a labdát, és megláttam a szurkolóinkat örülni, akkor kiszakadt belőlem minden korábbi feszültség. Boldog voltam, hogy együtt ünnepelhetjük a gólt a drukkereinkkel, akik még Máltára is elkísértek minket, tényleg jóban-rosszban velünk vannak. Hálás voltam és vagyok nekik, hogy támogatnak.

– Tavaly te szerezted talán az év legfontosabb gólját az AS Monaco elleni hazai UEL-meccsen. Egyetértesz?
– Örökké emlékezni fogok arra a pillanatra, ahogy a labdát megkaptam, majd bement a lövés a kapuba, ahogy kinéztem a partjelzőre, hogy nem volt-e les, majd a közös tombolás a szurkolókkal. Ezek olyan pillanatok, amikért elkezdtünk focizni. Fontos gól volt, ez nem vitás, de ez is csapatmunka volt, ahogyan a Trabzonspor elleni hazai siker is, emberhátrányban. Számomra lényegtelen, hogy ki lövi a gólt, csak lője be, és nyerjünk.

– A Puskás Akadémia ellen is tudod, milyen gólt szerezni.
– Abszolút! Készen állok rá most vasárnap is. Hazai pályán mindig a győzelemre kell játszanunk, remélem rengeteg szurkoló kint lesz velünk, hiszen a Puskás Akadémia egy erős csapat, amellyel szoros meccseket vívtunk a múltban. Úgy érzem, hogy jó formában vagyunk, mindent meg fogunk tenni a sikerért.

Fradi.hu