A „Miszter” a fradistáknak is üzent.

– Hogy vagy? Mivel foglalkozol jelenleg?
– Köszönöm szépen, remekül vagyok! Cipruson dolgozom, jelenleg az Apollon Limaszol U21-es csapatának vezetőedzője vagyok.

– A Ferencvárosnál 2010 és 2011 között futballoztál. Miként emlékszel a nálunk eltöltött időszakra?
– Csodás idők voltak! Életem egyik legszebb időszakaként gondolok arra, amikor Magyarország legjobb csapatában, a Ferencvárosban futballozhattam. Akkoriban én is egyre jobban szerepeltem, jó meccseket játszottunk, gólokat szereztem, a szurkolókat pedig imádtam. Ráadásul Budapest is gyönyörű!

– A legjobb eredményed egy bajnoki bronzérem volt a Ferencvárossal, amely azóta jóval eredményesebb. Követed a csapat eredményeit?
– A Fradinál remek munkát végeztek az utóbbi időkben, ennek köszönhetően ma már sokkal jobbak a körülmények a klubnál, mint akkor, amikor ott futballoztam – ilyen szempontból egy kicsit balszerencsés vagyok. Láttam, hogy a régi helyére egy modern, új stadion épült, de azt is tudom, hogy a klub sokat áldozott minőségi edzőkre és játékosokra. Mindez ráadásul az eredményekben is megmutatkozik, látom, hogy a Fradi az elmúlt években sorra nyerte a bajnoki címeket, hazai kupákat, de szerepelt a Bajnokok Ligája csoportkörében is.

– Mit gondolsz a Ferencváros következő ellenfeléről, szülőhazád bajnokcsapatáról, a máltai Hamrunról?
– A Hamrun egyike a legnagyobb kluboknak Máltán. Van egy nagyon ambiciózus elnöke, az ő segítségével a csapat a harmadosztályból rövid időn belül visszajutott az élvonalba, ahol 2021-ben és 2023-ban is bajnok lett, köszönhetően annak, hogy az évek során rengeteget invesztáltak a fejlesztésbe, például új játékosok igazolásába is. A Hamrun nem számíthat könnyű mérkőzésre, a papírforma szerint előzetesen talán a Ferencváros az esélyesebb, de persze tudjuk, hogy milyen a futball, a pályán kell kiharcolni a továbbjutást. Különleges időszak ez a máltai futball számára, a csapatok több idegenlégióst foglalkoztatnak, mint korábban, ma már nemzetközi szinten is versenyképesek, így nem tudhatjuk előre, mi lesz a párharc kimenetele. Legyenek jó meccsek!

– Mit üzennél a Ferencváros szurkolóinak?
– Az üzenetem, hogy még most is a szívemben őrzöm őket! Hihetetlen volt előttetek játszani! Jó szívvel emlékszem a Ferencvárosnál töltött időszakra, még mindig követem a csapat eredményeit, és ki tudja, talán egyszer visszatérek!

A teljes interjú: Fradi.hu