Gyula bácsi mellett Kű Lajos és Telek Manci is beszélt az edzőkérdésről.

A szurkolók és Kű Lajos határozott véleménye, hogy a 648 ferencvárosi fellépésével klubrekorder Lipcseinek kellene megadni a lehetőséget.

Én magyar edzőt látnék szívesen a kispadon, odatenném Lipcsei Petit! Megjárta a profi világot, játszott José Mourinho kezei alatt is a Portóban, kitűnő játékos és edző, a kötődése a klubhoz pedig egyértelmű. Miért ne kaphatná meg a lehetőséget egy másod-harmadvonalas külföldi tréner helyett!?” – tette fel a kérdést a Sportal érdeklődésére a legendás támadó.

A korábbi hátvéd, Telek András szintén szívesen látná egykori csapattársát a kispadon.

Nehéz megmondani, ebben a helyzetben ki az, akire szükség van, hála istennek nem nekem kell meghozni ezt a döntést, nem irigylem az illetékeseket… Petit nagyon szeretem, szurkolok neki, hogy egyszer NB I-es csapatnál edzősködhessen, lehetőség szerint a Fradinál. Ha rá esne a választás, természetesen támogatnám” – jelentette ki Telek.

A VVK-győztes korábbi gólvágó, Rákosi Gyula szerint akárki jön Csercseszov helyett, nem lesz könnyű helyzetben.

Joggal akarják Lipcsei Petit a szurkolók, hiszen igazi fradista, drukkolok neki, hogy egyszer odakerülhessen és bizonyíthasson. De azt is látni kell, hogy itt egy új edző pillanatok alatt megbukhat, ha nem jó a csapat. Ami biztos, hogy kemény, határozott, megalkuvást nem tűrő trénerre van szüksége az együttesnek” – szögezte le.