Az odavágó július 11-én lesz, bérleteseknek 20% a kedvezmény.

Első ellenfelünk a feröeri bajnok, KÍ Klaksvík együttese lesz, amely ellen idegenben kezdjük a párharcot július 11-én, kedden magyar idő szerint 20.45-től, míg a Groupama Arénában megrendezésre kerülő visszavágóra egy héttel később, július 19-én, szerdán este 18.00-tól kerül sor, amelyre el is indult a jegyértékesítés.

Szurkoljunk együtt Dibusz Déneséknek a szezon első tétmérkőzésén a szentélyben, a nemzetközi találkozóra a belépőket a bajnoki jegyárnak megfelelően válthatja meg! Belépőjét megvásárolhatja személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál a megszokott nyitvatartási időben (K-P 10:00-18:00, Szo 9:00-13:00, V-H zárva), valamint online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon is.

Szezonbérlettel rendelkező szurkolóink 20 százalék kedvezményre jogosultak a normál árból, ám fontos információ, hogy a bérletes helyeket csupán egy hétig, azaz 2023. június 30. péntekig tudjuk foglalni. Ezt követően a bérletes szurkolók bár ugyanúgy 20 százalékkal olcsóbban, de már nem feltétlenül a bérletes helyükre tudnak jegyet venni. Emellett fontos kiemelni, hogy szezonbérletenként csak egy jegyre vonatkozik a kedvezmény! A bérletértékesítéssel kapcsolatban ide kattintva minden további fontos tudnivalót megtalál!

(fradi.hu)