A B-, C- és D-szektoros szezonbelépővel rendelkező fradisták egyéves előfizetést kapnak ajándékba.

Jó hír a labdarúgó bérleteseknek! Klubunk életmód és sportkultúra magazinja, a Zöld és fehér júliustól kizárólag digitálisan jelenik meg – változatlanul 495 forintért kapható majd a magaziner.hu digitális standon -, azonban a Groupama Aréna B, C vagy D szektorába megvásárolt szezonbérlettel rendelkezők ingyenesen jutnak hozzá a Zöld és fehérhez egészen 2024 júniusáig.

Ehhez nem kell mást tenni, csak belépni a meccsjegy.fradi.hu-n lévő fiókba és minden hónap első keddjétől rákeresni a Zöld és fehér digitális, aktuális számára. Így akár telefonon vagy laptopon is kényelmesen, azonnal élvezheti minden, fiókkal rendelkező bérletesünk a sportolóinkkal készült interjúkat, sportági összefoglalóinkat, kreatív tartalmainkat.

Az első digitális szám megjelenési időpontja 2023. július 4.!

A meccsjegy.fradi.hu felületen található fiókba mind a 12 lapszámot fel fogjuk tölteni, tehát az egyes lapszámok a megjelenés után is elolvashatók. Azon bérletesek, akiknek nincs még fiókjuk a meccsjegy.fradi.hu-n, mert például személyesen vették meg a bérletet, az ingyenes digitális ZF elolvasásához létre kell hozniuk a fiókjukat! Ehhez regisztrálniuk kell a meccsjegy-fradi.hu felületen. A regisztrációnál megadva a szurkolói kártyájukat, a rendszer azonosítja őket bérletesként és máris bekerül a fiókjukba a magazin. Akinek tehát még nincs fiókja, de bérletes, feltétlenül hozza létre!

Fradi.hu