SP mellett Hajnal Tamást is kérdezték a tegnapi edzőmeccsen, amelyen Aleksandar Pesicet – a közvetítésben elhangzottak szerint vállficam miatt – és Halmai Ádámot is sérülés miatt kellett lecserélni.

Varga Ádám

Nagyon jó érzés volt visszatérni, Fradi-kötődésű vagyok, örülök, hogy itt lehetek. Kemény edzéseink voltak, az első mérkőzések egy edzőtáborban nem az eredmények miatt fontosak, hanem hogy a megfelelő mennyiségű játékperceket megkapjuk. Nyilván minden meccsre úgy megyünk ki, hogy nyerni akarunk, de így is jó szolgálatot tett ez az edzőmeccs, mert mindenki kapott terhelést. Az elején járunk a felkészülésnek, fejlődni szeretnénk, egyre jobbak leszünk, ezzel nem lesz probléma.

Hajnal Tamás

Minden fiatal játékosunk megérdemli, aki itt van velünk, ez egy folyamatnak az eredménye, már az elmúlt szezonban is látszott, hogy közel vannak, rendszeresen velünk tudnak edzeni. Természetesen vannak hiányzók is, a válogatott játékosok még nincsenek itt velünk. Ilyenkor ez egy jó alkalom nekik, hogy még közelebb tudjanak kerülni a felnőtt csapathoz, ezt az intenzívebb munkát, ritmust tudják felvenni. Egy ilyen edzőtábor a leginkább kemény munka, ez erről szól, fontos időszak a csapat életében, hogy fizikálisan jól felkészüljünk, ez az első edzőtáborunk, a jövőhéten megyünk a másodikba, hogy csapatként is minél gyorsabban összekovácsolódjunk.