Mosolyözön.

Meghosszabbította szerződését klubunkkal Mergl Szabolcs, aki így továbbra is az NB III-as csapatunkat fogja erősíteni. A kapus az elmúlt idényben 14 mérkőzésen védett tartalékcsapatunkban, valamint háromszor az U19-es együttesünk felállása kezdődött az ő nevével. A 19 éves játékosunk több alkalommal is ott ült már 34-szeres bajnok labdarúgó csapatunk kispadján, legutóbb a Bayer 04 Leverkusen elleni UEFA Európa Liga-nyolcaddöntőnk idegenbeli első felvonásán gyűjthetett fontos tapasztalatokat a profi labdarúgás légköréből.

Mergl Szabolcs marad a Fradi kötelékébenMergl Szabolcs marad a Fradi kötelékében

A 16 éves Szabó Szilárd, illetve Madarász Ádám élete első kisprofi szerződését írta alá. Szabó Szilárd a mögöttünk hagyott idényben 19 bajnokin játszott az U17-es, egy alkalommal pedig az U19-es csapatban és összesen 13-szor volt eredményes, sőt a hazai rendezésű Európa-bajnokságon is szerepelt, ahol Wales ellen gólt is szerzett, Lengyelország ellen pedig gólpasszt adott. Madarász Ádám 28 mérkőzésen játszott az U16-os és az U17-es csapatainkban, amelyeken nyolc gólt szerzett.

Ladányi Gergő Mergl Szabolcshoz hasonlóan meghosszabbította szerződését, aki így továbbra is tartalékcsapatunkat fogja erősíteni. A 20 esztendős játékos az elmúlt idényben 24 meccsen hatszor volt eredményes az NB III-ban, ezzel pedig holtversenyben a második lett a házi góllövőlistánkon.

(fradi.hu)