A DAC megvásárolta Zeljko játékjogát.

A kölcsönben töltött idény után végleg a szlovákiai FC DAC 1904 Dunaszerdahely játékosa lett szerb középpályásunk, Zseljko Gavrics, aki a Crvena Zvezdától érkezett hozzánk még 2021 nyarán. Csapatunkban 15 meccsen egyszer volt eredményes, magyarországi karrierje során bajnoki címet és Magyar Kupát nyert klubunkkal. Az elmúlt idényt kölcsönben a felvidéki DAC-nál töltötte, amelynek színeiben 16 meccsen négy gólt lőtt és kiosztott két gólpasszt is, így a szlovák bajnokság legutóbbi ezüstérmese úgy döntött, hogy végleg megvásárolja a labdarúgó játékjogát. Zseljko Gavricsnak sok sikert kívánunk pályafutása következő szakaszához.

Gyors és egy egyértelmű döntést hoztam, kiválóan érzem magam Dunaszerdahelyen, a csapattal pedig komoly célokat érhetünk el. Boldog és szerencsés vagyok, amiért a pályafutásom ebben a klubban folytatódik, ahol kiváló csapattársak és edzők vesznek körül. Meggyőződésem, hogy az elkövetkező idényekben komoly sikereket érünk majd el” – nyilatkozta a szerződése aláírását követően Željko Gavrić.

Kölcsönjátéka során Željko megmutatta a minőségét. Sajnálatos sérüléséig a kezdőcsapatunk stabil tagja volt. Hatalmas erőfeszítéseket tettünk azért, hogy Željkót végleg leigazolhassuk, amit a sérülése bonyolította. Több szakorvosi véleményt is meghallgattunk, ezek alapján 3-4 héten belül rendben lesz. A klubnál mindenki nagyon várja, hogy együtt dolgozhassunk vele, és segítségével elérjük közös céljainkat és tovább fejlődjünk” – mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

DAC, Fradi.hu