A címvédő ellen kezdünk a Final8-ben – Varga Dénes, Vogel Soma és Varga Zsolt mondta el várakozásait.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, Final8, negyeddöntő
Belgrád, 20.00: Pro Recco – Ferencváros
Jegy: az 1. és 2. napra 1200 dinár, a 3. és 4. napra pedig 1500 dinár – megvásárolható online és a helyszínen.
TV: LENtv / M4 Sport

Varga Dénes

Mindig nehéz feladat egy Final8, de nekünk most ez lesz a legnehezebb a korábbiakhoz képest. Játszani jöttünk és semmit nem adunk ingyen az ellenfélnek, egységesek leszünk és harcolni fogunk, folytatni szeretnénk az eddigi sorozatunkat, hogy ott vagyunk mindig a legjobb négy között!

Vogel Soma

Szerdán derül ki, hogy mennyire sikerült jól a felkészülésünk – szerintem mindent megtettünk, amit ebben a rövid időben lehetett. Az biztos, hogy nagyon fegyelmezett védekezésre lesz szükség ahhoz, hogy megállítsuk őket. Az idén, amikor nyertünk a komoly tétmeccseinken, mindig úgy sikerült, hogy fegyelmezett támadásbefejezések után fegyelmezett visszazárás után remek védekezés következett – erre most még hatványozottabb szükség lesz. Van miért visszavágnunk a Reccónak, én személy szerint még sohasem szerepeltem ellenük győztes meccsen, ezt a sorozatot szeretném megtörni.

Varga Zsolt

Játékoskeretét tekintve továbbra is a Recco a legerősebb csapat, ehhez szerintem kétség sem férhet, mégis mindent megteszünk a siker érdekében. Nagy dolgokat nem lehet kitalálni, egyvalami számít: mindig a következő védekezésben kell jobbnak lenni, megnyerni a párharcokat, aztán ugyanezt megcsinálni a következő támadásban. Semmi más nem számít, csak az az egy, következő akció.

LEN, MVLSZ, VLV