A Csakfoci elemzése.

Baráth Péter – Információink szerint a Fradinál nagyon elégedettek Baráth tavaszi teljesítményével és edzésmunkájával is, azt kapták tőle, amire a korábbiak alapján is számítottak, ezért azon dolgoznak a klubnál, hogy meg tudják őt tartani. Ez azonban nem lesz egyszerű, a DVSC ugyanis megkéri a játékos árát, ezért még komoly alkudozás várható a következő időszakban, a szándék mindenesetre megvan a Fradinál, hogy végleg leigazolják Baráthot, kérdés, hogy sikerül-e dűlőre jutni a Lokival.

Nikolai Baden Frederiksen – Úgy tudjuk, emiatt az FTC-nek az a terve a labdarúgóval, hogy nem tartja őt meg a 2023-as év végéig, hanem már nyáron visszaküldi holland egyesületéhez.

Ángelo Sagal – Információink szerint a Fradinál adnának esélyt Sagalnak, hogy maradjon a klubnál, de természetesen a játékos török klubjával még egyeztetni kell ehhez.

Mehdi Boudjemaa – Úgy tudni, a játékos megsérült, amiből még nem is épült fel, többek között emiatt is jelenthető ki, hogy az ő maradására igen kicsi az esély.

Katona Máté – Úgy tudjuk, Kecskeméten is szívesen megtartanák őt, de más NB I-es érdeklődője is van, így a játékos nem a Ferencvárosban folytatja karrierjét.

A teljes elemzés: Csakfoci