Magyarország rendezi az ezévi kiírást, a magyar csapat – Bagi Ádámmal, Szabó Szilárddal és Varga Zéténnyel soraiban – ma Wales ellen, az MTK-stadionban kezdi meg a csoportkört. A válogatottnak lett volna egy negyedik fradista tagja is, azonban a kapus Radnóti Dániel az utolsó napokban megsérült.

Az A-csoport programja:

Május 17., szerda, 20.00, Hidegkuti stadion: Magyarország–Wales
Május 20., szombat, 20.00, Felcsút: Magyarország–Lengyelország
Május 23., kedd, 20.00, Felcsút: Írország–Magyarország

A mai meccsre már nem, de a másik két csoportmeccsre még lehet jegyet váltani. Sok sikert, srácok!

Kapusok:

Lehoczki Bendegúz (Puskás Akadémia), Yaakobishvili Áron (FC Barcelona), Molnár Mátyás (Bp. Honvéd)

Védők:

Lengyel Noel (Főnix), Girsik Attila (Vasas), Manuel Burghart (Ried), Umathum Ádám (Puskás Akadémia), Demkó Márton (El Paso), Kaczvinszki Dominik (Budapest Honvéd), Hornyák Csaba (DVSC), Kubicsek Levente (Puskás Akadémia)

Középpályások:

Kern Martin (Puskás Akadémia), Németh Hunor (Köbenhavn), Fenyő Noah (Eintracht Frankfurt), Somfalvi Bence (Puskás Akadémia), Bagi Ádám (Ferencváros), Vidnyánszky Mátyás (DAC)

Támadók:

Molnár Csaba (Vasas), Szabó Szilárd (Ferencváros), Simon Benedek (Bp. Honvéd), Varga Zétény (Ferencváros)

Nehéz döntést kellett meghoznunk, mikor kijelöltük a végleges keretet, sokat gondolkodtunk az optimális összetételen. A kimaradók is nagyszerű munkát végeztek a felkészülés során, ők is maximálisan megérdemelték volna, hogy a csapat tagjai legyenek. Annak örülök, hogy szombat óta mindenki teljes értékű edzésmunkát végez, bízom benne, hogy újabb sérülések már nem nehezítik meg a dolgunkat a torna során. Szerdai ellenfelünk, a walesi válogatott remek játékerőt képvisel, de megvan a tervünk a mérkőzésre, igyekeztünk felkészülni minden eshetőségre. Azt várom, hogy nagyon kiegyensúlyozott lesz a csoportunk, minden gólnak nagy jelentősége lehet, ezért is fontos a jó rajt, bízom benne, hogy sikerrel vesszük az első akadályt – mondta Belvon Attila.

(mlsz.hu)