A rossz időjárás sem zavarta meg a továbbra is kiváló formában lévő tartalékcsapatunkat.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 37. forduló
Monor SE 1-3 (1-1) Ferencvárosi TC II
Gólok: Pócsik (40.), Trimboli (48.), Jones (62.), ill. Haragos (44.)

Őri – Juhász, Orosz, Chyreme, Cubra, Lukács – Mazzonetto A., Fenyvesi (Pintér, 67.) – Trimboli – Jones (Tomasek, 73.), Pócsik

Szakadó esőben, de fél tucat végig kitartóan szurkoló Fradi-drukker előtt lépett pályára Monoron a csapat a szezon utolsó idegenbeli meccsén.

A 13. percben Jones próbálkozott balról, de a talaj ellenére élvezhető játékot hozó meccsen a nagy helyzetekre még várni kellett. A 40. percben Lukács zavart meg egy tétovázó védőt a monori kapu előtt, a labda pedig Pócsikhoz pattant, aki sorozatban 4. meccsén talált be, 1-0. Négy perccel később Haragos talált utat a védők között és egyenlített, 1-1, majd Lukács lőtt a jobb alsó mellé.

Jól kezdtük a második félidőt, a 48. percben Fenyvesi szerzett labdát a középpályán, majd indította Trimbolit, aki egy higgadt gurítással elcsitította a sportszerűtlen monori szurkolókat, 2-1. A mezőnyfölényünk újabb gólt hozott, a 62. percben egy lövés után Juhász elé pattant a labda, hátvédünk kísérlete elzúdult a kapu előtt, majd a kavarodásban Jones tette kapura a labdát, és szerezte meg a végeredményt beállító gólt, 3-1. Cubra szerencsétlen kezezése után Őri még kivédett egy tizenegyest, és végül igen szórakoztató meccsen bosszút álltunk az őszi vereségért.

A szezont jövő hét vasárnap 17 órától zárjuk, amikor a Paks II lesz a vendégünk a Népligetben.

Korolovszky Gábor

Az első félidőben nagyon jól védekeztünk, de nagyon nem voltam megelégedve a támadójátékunkkal, illetve azzal amit, akkor csináltunk, amikor nálunk volt a labda. Túlságosan féltünk az időjárástól és nem mertünk játszani. Nagyon örültem viszont, hogy a második félidőben nagyon jól játszottunk. Mertünk hátulról építkezni, szép támadásokat vezettünk, több gólszerzési lehetőségünk is volt. Fontos és nehéz 3 pont volt, mert egy nagyon szervezett és céltudatos futballt játszó Monort tudunk idegenben legyőzni.

Fradi.hu